De eerste trailer van Netflix-serie 'The Sinner' seizoen 3 is uit - Vance

Nu aan het lezen

De eerste trailer van Netflix-serie ‘The Sinner’ seizoen 3 is uit

De eerste trailer van Netflix-serie ‘The Sinner’ seizoen 3 is uit

Afgelopen maart werd al bekendgemaakt dat er weer een nieuw seizoen van de bloedstollende serie ‘The Sinner’ uit zal komen. De populaire Netflix-serie zorgt voor een hoop spanning. In de vorige twee seizoenen hadden de hoofdrolspelers al te maken met verschillende raadselachtige moorden. In het volgende seizoen zal er weer een ander verhaal centraal staan, mét andere hoofdrolspelers.

The Sinner

Als we de trailer moeten geloven, blijkt dit ook weer een zenuwslopend seizoen te worden. Net als seizoen 2, zal Jessica Biel weer de executive producer zijn. In het eerste seizoen was zij te zien als hoofdrolspeelster.

In dit derde seizoen zullen we weer verrast worden met een nieuw verhaal. De hoofdrol wordt vervult door niemand minder dan Matt Bomer, die je misschien wel kent van de serie ‘White Collar’. Hij speelt Jamie, een gerespecteerde docent die bijna vader wordt. Het lijkt erop dat hij een smetteloze reputatie heeft, maar is dat wel echt zo?

Op een gegeven moment komt Jamie in contact met rechercheur Harry Ambrose, die elk seizoen door Bill Pullman gespeeld wordt. De aanstaande vader blijft mentaal hangen in de nasleep van een ongeluk. De rechercheur doet er ook in dit seizoen weer alles aan om erachter te komen wat er precies gebeurd is, en of het wel echt om een ongeluk ging.

Wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.