Het langverwachte derde seizoen van La Casa de Papel komt eraan - Vance

Nu aan het lezen

Het langverwachte derde seizoen van La Casa de Papel komt eraan

Het langverwachte derde seizoen van La Casa de Papel komt eraan

Het populaire La Casa de Papel was een echte hitserie, wat best bijzonder is voor een Spaanse serie. Niet gek ook, want iedereen leefde mee met de bloedstollende serie over een bankoverval. We hebben even moeten wachten op het volgende seizoen, maar er lijkt goed nieuws te zijn voor alle fans: de officiële trailer is uit. Dat betekent ook dat we niet heel lang meer hoeven te wachten. Zal de hele groep uit handen van de politie kunnen blijven?

Het derde seizoen zal vanaf 19 juli 2019 te zien zijn op Netflix. En zoals we van Netflix gewend zijn, zal het hele seizoen in één keer te streamen zijn. Grote kans dat jij je op deze zomerdag even terugtrekt voor een binge-sessie dus.

Seizoen 3

In de vorige seizoenen was te zien hoe een crimineel meesterbrein El Professor erin slaagde om miljoenen stelen door een bank te overvallen. Alles lijkt vooraf uitgedacht en hoe langer zij de machines die geld drukken laten lopen, hoe meer ze mee kunnen nemen.

Niet alles loopt natuurlijk volgens plan. Detective Raquel lijkt El Professor te slim af te zijn, maar blijkt ook voor hem te vallen. Het vorige seizoen eindigde op een tropisch eiland. En dat is dan ook precies waar seizoen 3 verder gaat. In de trailer is te zien dat Tokyo, Rio, Denver, Nairobi, El Professor en Raquel heerlijk vakantie aan het vieren zijn.

Ook dit seizoen belooft vol spanning te zitten. In de trailer van een halve minuut is te zien dat hun vakantie flink verstoord wordt. Het is maar de vraag of ze hier nog wel veilig zijn.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.