Eindelijk: de officiële trailer van La Casa de Papel seizoen 3 - Vance

Nu aan het lezen

Eindelijk: de officiële trailer van La Casa de Papel seizoen 3

Eindelijk: de officiële trailer van La Casa de Papel seizoen 3

Fans werden al een klein beetje warm gemaakt met de teasers die Netflix online gooide, maar het moment is eindelijk daar. Want de officiële trailer van het derde seizoen van La Casa de Papel staat inmiddels online. En het is precies waar we zin in hadden: spanning en sensatie. Het goede nieuws is dat we niet heel lang meer hoeven te wachten. Vanaf 19 juli is het nieuwste seizoen op Netflix te bekijken.

La Casa de Papel

In de teaser zagen we al dat onder andere Tokyo, Rio, Denver, Nairobi, El Profesor én Raquel aan het genieten zijn van hun vrijheid. Althans, daar lijkt het op. Ze zitten op een prachtig eiland en lijken de tijd van hun leven te hebben. Niet gek ook, want ze hebben zo’n 924 miljoen euro verdient aan ‘de grootste bankoverval ooit’.

Dat genieten lijkt niet voor iedereen heel lang te duren. De Spaanse overheid heeft namelijk de schuilplaats van Tokyo en Rio ontdekt, waarbij Rio wordt meegenomen. Tokyo gaat op zoek naar de rest van het team en zij doen er alles aan om Rio te redden.

El Profesor doet waar hij goed in is: een nieuw plan smeden om Rio te helpen ontsnappen. Of dat gaat lukken, is natuurlijk de vraag. Maar de trailer belooft in ieder geval een hoop goeds.

Bekijk hier de langverwachte officiële trailer van het derde seizoen:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.