Goed nieuws: Netflix bevestigt derde seizoen 'Sex Education'

Nu aan het lezen

Goed nieuws: Netflix bevestigt derde seizoen ‘Sex Education’

Goed nieuws: Netflix bevestigt derde seizoen ‘Sex Education’

We hebben het tweede seizoen van Sex Education nog maar net achter de kiezen, en Netflix bevestigt alweer het derde seizoen. Een opluchting voor degenen die het tweede seizoen al gezien hebben, want dat open einde was natuurlijk geen goede afsluiter voor de serie. Dit is wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen.

Teaser

In de teaser van dit derde seizoen zien we headmaster Michael Groff, die zich van een heel andere kant laat zien. Hij wandelt door de gangen Moordale, waar hij portretten van de personages uit de serie laat zien.

Zo zien we Otis met zijn armen vol aubergines, Lily met viooltjes, het “Griekse symbool voor lesbische en biseksuele liefde” vertelt Groff. Otis’ moeder, dr. Jean Milburn zien we met granaatappels, die volgens Groff staan voor vruchtbaarheid.

Tot slot krijgen we een groot portret van Eric en Adam te zien, waarna Groff zich afvraagt hoe het met deze engeltjes verder zal gaan. Waarna hij zegt: “Om daar achter te komen, zul je seizoen drie moeten kijken”.

De kans is groot dat de relatie tussen Adam en Eric een grote rol gaat spelen in het derde seizoen. Maar we hebben natuurlijk meer vragen. Onder andere hoe het af gaat lopen tussen Otis en Meave.

Release

We moeten wel nog flink geduld hebben, want het zal nog ruim een jaar duren voordat het derde seizoen zal verschijnen. Netflix laat weten dat seizoen 3 in 2021 uit zal komen. Met een beetje geluk gebeurt dit ook weer in januari, net zoals de vorige twee seizoenen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.