Zien: nieuwe The Batman- en Suicide Squad-trailers beloven veel goeds

Nu aan het lezen

Zien: nieuwe The Batman- en Wonder Woman 1984-trailers beloven veel goeds

Zien: nieuwe The Batman- en Wonder Woman 1984-trailers beloven veel goeds

Voor fans van DC was het afgelopen weekend een erg goed weekend. Tijdens DC FanDome werden namelijk trailers van allerlei nieuwe DC-films, -games en -series getoond, waaronder voor The Batman en de Suicide Squad-game. En die trailers beloven veel goeds!

Om maar met The Batman te beginnen: deze vertelling wordt een stuk duisterder dan diverse andere films uit de franchise! De nieuwe Batman-film krijgt Robert Pattinson in de hoofdrol en speelt zich helemaal aan het begin van het verhaal van de superheld af. We zitten namelijk in het tweede jaar dat de duistere held Gotham beschermt.

In dit verhaal ontdekt Bruce Wayne dat er grootschalige corruptie plaatsvindt in de stad en hoe dit gelinkt is aan zijn eigen familie. In de film komt hij onder meer The Riddler (Paul Dano) tegen, evenals The Penguin (Colin Farrell) en Catwoman (Zoë Kravitz). Verder zien we Andy Serkis als Alfred en Jeffrey Wright als Commissioner Gordon.

Veel meer is nog niet duidelijk en ook de trailer vertoont vooral glimpen van het verhaal. Dat is ook logisch, want de productie van de film moest tijdelijk worden stilgelegd als gevolg van de coronacrisis. In september gaat DC weer verder met filmen. Vooralsnog is een kwart klaar. Dus helaas, we moeten nog tot de herfst volgend jaar wachten tot we het resultaat kunnen zien.

Suicide Squad

Een tweede trailer van DC FanDome is die van Suicide Squad: Kill the Justice League. Dit is in tegenstelling tot The Batman geen film, maar een spel dat in 2022 verschijnt voor de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X. In de game krijgen de meest gevaarlijke schurken uit de DC Universe een geheel nieuwe missie: vermoordt de Justice League.

Veel meer details hebben we helaas nog niet, maar de trailer ziet er nu al goed uit!

Wonder Woman 1984

Natuurlijk waren er nog veel meer trailers, zoals één voor Wonder Woman 1984. In deze film gaat Wonder Woman de strijd aan met Cheetah, een vijand die door Kristen Wiig gespeeld wordt. Dat doet ze echter niet ten tijde van de Eerste Wereldoorlog, zoals in de eerste film. Nee, deze keer gaat ze naar de jaren ’80, die draaien om muziek en pop culture als de Ghostbusters. Maar onze Gal komt nu ook terecht in de tijd van de koude oorlog, waarmee ze ook de Sovjets tegenkomt.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.