Dit is hoe Robert Pattinson er als de nieuwe Batman uitziet

Nu aan het lezen

Van vampier naar vleermuis: dit is hoe Robert Pattinson er als Batman uitziet

Van vampier naar vleermuis: dit is hoe Robert Pattinson er als Batman uitziet

Robert Pattinson werd ooit bekend als vampier Edward. Maar nu wordt de vampier een vleermuis (ja, die moest even): Pattinson is namelijk de zoveelste acteur die de rol van Batman op zich mag nemen. En we hebben nu een glimp gekregen van hoe dat er uit gaat zien.

Na George Clooney, Adam West, Val Kilmer, Ben Affleck, Will Arnett, Michael Keaton en Christian Bale is er een nieuwe Batman in town. In ieder geval, voor de films dan. Robert Pattinson neemt de rol vanaf 2021 op zich, in weer een nieuw tijdperk voor de vleermuis.

Regisseur Matt Reeves heeft daar nu dus een eerste clip van vrijgegeven, waarin we een slecht verlichte kamer zien. Hoe verder je in de teaser komt, hoe meer je van deze Batman te zien krijgt. En we moeten zeggen: Pattinson ziet er goed uit in dit pak! Hij is nu al een echte Batman, al moeten we natuurlijk nog maar afwachten of zijn acteerwerk net zo goed is.

Eerste hints

Veel andere informatie hebben we helaas nog niet gekregen. Maar volgens The Hollywood Reporter zijn er zeker al wel hints uit deze korte video te halen. Het rode licht zou bijvoorbeeld een reflectie kunnen zijn van de “rauwe kracht”, de “emotie” en de “passie en wraakzucht” van Batman kunnen zijn.

Dat zou goed passen bij deze film, als we geruchten mogen geloven. Er wordt namelijk gespeculeerd dat The Batman, zoals de film heet, een jongere Batman laat zien. Dat betekent dat Bruce Wayne mogelijk nog moeite heeft met het verwerken van het verlies van zijn ouders en nog uit is op wraak. De kleur rood past daar natuurlijk goed bij.

Verder weten we al zeker dat Catwoman ook langs komt. Zoe Kravitz, ook bekend van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, neemt die rol namelijk op zich. Dus misschien is rood in dit geval wel de kleur van de romantiek tussen de twee?

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.