Tips voor startende ondernemers: Waar op letten bij administratie?

Nu aan het lezen

Help ik ben startend ondernemer: Hoe zet je een administratie op?

Help ik ben startend ondernemer: Hoe zet je een administratie op?

In aflevering 3 van Help ik ben een startend ondernemer spreken we 5 jonge ondernemers over het leed dat administratie heet. Geen zzp’er zit te wachten op het doen van de BTW-administratie en het bijhouden van je facturen, en toch hoort het er allemaal bij.

Dat je als startend ondernemer soms voor onaangename verrassingen komt te staan is bijna onvermijdelijk: je kunt niet alles weten en dan is een foutje in de ogen van de Belastingdienst vaak zo gemaakt.

Gelukkig leer je naarmate je langer een bedrijf runt steeds meer de in en outs van het administreren. Nog even en je krijgt zelfs zin in het doen van die aangifte!

De ondernemers van deze week delen in deze aflevering in ieder geval vast hun stomste fouten maar ook tips die ze zelf inmiddels hebben opgedaan. Handig, bespaart jou een hoop geld en kopzorgen:

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.