Wonder Woman fans opgelet: releasedatum van de tweede film is uitgesteld - Vance

Nu aan het lezen

Wonder Woman fans opgelet: releasedatum van de tweede film is uitgesteld

Wonder Woman fans opgelet: releasedatum van de tweede film is uitgesteld

Alle fans van Wonder Woman opgelet, want er is nieuws. Het goede nieuws is dat de releasedatum van deel twee van de film bekend is gemaakt. Het slechte nieuws? Dit zal pas op 5 juli 2020 (!) zijn. De oplettende kijker weet misschien dat de eerste releasedatum die bekend werd gemaakt november 2019 was. Maar daar zijn toch een paar maanden aan vastgeplakt.

Jeff Goldstein van Warner Bros vertelt in een verklaring: “We hadden een geweldig succes met de eerste Wonder Woman film, die uitkwam in de zomer. Toen we de kans zagen om de releasedatum te verlengen, pakten we deze. Nu zal ook het tweede deel op het perfecte moment uitkomen.”

Het verhaal

Het einde van de eerste Wonder Woman film was nogal schokkend. Maar als we de eerste foto’s mogen geloven, leeft Steve Trevor nog steeds. Hij offerde zichzelf op in het vliegtuig en het leek erop dat hij het niet zou redden, de foto’s van Steve waren dus nogal verrassend. Toch moeten we dus nog even geduld hebben om erachter te komen wat er precies met hem gebeurd is.

Verder weten we dat Wonder Woman ook in deze film gespeeld zal worden door Gal Gadot. Daarnaast zal The Cheetah de nieuwe vijand van haar worden. Zij wordt gespeeld door Kristen Wiig.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.