Om in de kerstsfeer te komen: deze kerstfilms staan op Netflix - Vance

Nu aan het lezen

Om in de kerstsfeer te komen: deze kerstfilms staan op Netflix

Om in de kerstsfeer te komen: deze kerstfilms staan op Netflix

Het is december en dat betekent dat we weer een boom in huis kunnen zetten en de kerstversiering van zolder kunnen halen. De kerstliedjes kunnen op repeat want de feestmaand is toch echt van start gegaan! Om er nu helemaal voor te zorgen dat je goed in de kerstsfeer te komen, horen daar natuurlijk kerstfilms bij. Gelukkig kunnen we ook deze films tegenwoordig gewoon op Netflix kijken.

De zoekfunctie in Netflix laat ons zo nu en dan wel eens in de steek. Dat zorgt ervoor dat je in sommige gevallen langer aan het zoeken bent, dan dat je ook daadwerkelijk de film kunt zien. Daarom helpen we je een handje. Dit zijn namelijk de leukste kerstfilms die gewoon op Netflix te streamen zijn!

The Princess Switch

Het verhaal waarbij twee dubbelgangers even van leven verwisselen, kennen we natuurlijk allemaal nog van The Parent Trap. Het verhaal van The Princess Switch is net even anders. Het gaat hier niet om twee zusjes, maar over een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses. Ze ontdekken dat ze dubbelgangers zijn en besluiten daarom twee dagen van leven te verwisselen.

Office Christmas Party

Een kerstfeest op kantoor kan eigenlijk nooit helemaal vlekkeloos verlopen. Vooral niet bij de Office Christmas Party. Jennifer Aniston speel een echte girlboss die besluit om een deel van haar bedrijf te sluiten als er niet snel iets veranderd. De medewerkers organiseren daarom een kerstfeest, die natuurlijk lichtelijk uit de hand zal lopen.

The Holiday Calendar

Deze film bevat letterlijk alle clichés van een slechte romcom, maar juist daardoor kun je niet meer stoppen met kijken. Het gaat over een getalenteerde fotografe die toe is aan een frisse wind in haar carrière. Ze erft een antieke adventskalender dat in eerste instantie niet een heel bijzonder cadeau lijkt. Uiteindelijk blijkt deze kalender toch net iets meer invloed op haar te hebben dan ze verwacht had.

A Christmas Prince

Zin in een heerlijk zoetsappig kerstverhaal? Dan is A Christmas Prince helemaal perfect voor jou. Vorig jaar konden we al genieten van het eerste deel, maar dit jaar is ook deel 2, A Royal Wedding, op Netflix te vinden.

Christmas Wedding Planner

In deze romcom draait het om een wedding planner die een flinke opdracht heeft binnengehaald. Ze mag namelijk de exclusieve bruiloft van haar nicht organiseren. Een privédetective zorgt ervoor dat dit niet zo soepeltjes verloopt als waar ze op gehoopt had.

Christmas Inheritance

De film was vorig jaar al te bewonderen, maar ook dit jaar is-ie niet te missen op Netflix. Het gaat over een New Yorkse dame die wordt gedwongen om te verblijven in het plaatsje waar haar vader zijn succesvolle bedrijf begon. Met haar dure laarzen komt ze aan in het plaatsje Snow Falls, waar een compleet nieuwe wereld voor haar opengaat.

Love Actually

Tot slot mag de klassieker Love Actually ook niet aan dit lijstje ontbreken natuurlijk. In de film zie je verschillende personages die allemaal op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Zo ontdekken zij dat hun verhalen dichterbij elkaar liggen dan van te voren verwacht werd.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.