Deze wekker maakt je wakker door verse koffie te zetten - Vance

Nu aan het lezen

Deze wekker maakt je wakker door verse koffie te zetten

Deze wekker maakt je wakker door verse koffie te zetten

Je wordt wakker en ruikt meteen de heerlijke geur van koffie. De koffie staat al klaar en je hoeft er niet eens je bed voor uit. Niets beter dan dat, moet designer Joshua Renouf gedacht hebben. Vandaar dat hij een koffiezetapparaat en een wekker in één heeft gebouwd. En het allerbeste is nog, dat je er alleen je wekker voor hoeft te zetten.

DN7B3910

Het apparaat heet de Barisieur en is een uitkomst voor iedereen die eerst koffie nodig heeft om wakker te worden. De retrolook past in ieder interieur en de wekker is voorzien van handige vakjes voor het opbergen van koffie, suiker en melk.

Het apparaat gebruikt roestvrij stalen ballen om het water te laten koken, door middel van inductieverhitting. Dit water loopt via een buisje naar de gemalen koffie. Onder de filter staat een kopje waar de koffie vervolgens inloopt. En dat precies op tijd voordat jouw wekker gaat. De wekker zal binnenkort in de verkoop gaan en zal tussen de 260 en 325 euro kosten.

Meer foto’s vind je op de site van Joshua Renouf.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.