Eindelijk: de eerste trailer van 'The Avengers 4: Endgame' is te zien - Vance

Nu aan het lezen

Eindelijk: de eerste trailer van ‘The Avengers 4: Endgame’ is te zien

Eindelijk: de eerste trailer van ‘The Avengers 4: Endgame’ is te zien

Fans hebben behoorlijk geduld moeten hebben, want het heeft even geduurd voordat de officiële trailer te zien was. De productie van het laatste deel van The Avengers, Endgame, was in oktober al afgerond, dus werd het wachten op de beelden. Het was al bekend dat deze film eind april 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Juist daarom is het wel zo fijn om alvast te kunnen genieten van de voorpret dankzij deze trailer.

Endgame

De titel van dit laatste deel heet Endgame, en dat sluit perfect aan bij wat we kunnen verwachten van deze film.

In de trailer zien we Tony Stark, oftewel Iron Man, ergens zweven in het universum. Hij maakt een video opname met een boodschap voor het geval dat hij niet meer terugkomt.

Op het hoofdkantoor van The Avengers zien we Black Widow en Captain America. Die vertelt dat het plan van Thanos heeft gewerkt, wat betekent dat 50 procent van alle levende wezens is uitgeroeid. Toch blijkt dat ze ook een nieuw plan hebben, dat mogelijk gaat werken.

Verder is Thor even te zien, is er een comeback van HawkEye en zien we Ant-Man aan het einde van de trailer. Het is natuurlijk de vraag of dit uitgedunde team van superhelden de acties van Thanos ongedaan kunnen maken.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.