Er is eindelijk een datum voor het laatste Game of Thrones seizoen

Nu aan het lezen

Er is eindelijk een datum bekend voor het laatste Game of Thrones seizoen

Er is eindelijk een datum bekend voor het laatste Game of Thrones seizoen

Westeros behold. Het slotseizoen van HBO’s bejubelde Game of Thrones laat nog even op zich wachten. Fans zullen zich tot 2019 moeten vermaken met een andere tijdsbesteding, meldt het televisienetwerk in een kort persbericht.

Het laatste seizoen zal draaien om zes afleveringen die waarschijnlijk langer duren dan voorheen en waarin Jon Snow, Daenerys Targaryen en Tyrion Lannister hun laatste stappen zetten in hun huidige rol.

Verwachtingen

Hoewel 2019 zeker een lange wachttijd betreft, is de releasedatum van seizoen acht geen vreemde zet. Volgens de Hollywood Reporter begon de productie van dit seizoen in oktober 2017 en zal het niet klaar zijn tot augustus 2018. De verwachtingen voor dit laatste seizoen zijn dan ook groter dan ooit.

Fans die treuren over het verlies van hun favoriete tv-serie kunnen in de nabije toekomst worden getrakteerd op een zoethoudertje. Er worden naar verluid vier GoT prequel spin-offs ontwikkeld door HBO, hoewel het netwerk nog niets prijsgeeft over de details hiervan.

Re-bingen

Een troost: met het laatste seizoen in 2019, hebben wij in ieder geval genoeg tijd om seizoen 7 nog maar een keer te bekijken – en waarom dan niet meteen de hele serie?

Wanneer de precieze startdatum van het laatste seizoen zal zijn, is nog niet duidelijk. Zodra we meer weten, ben jij natuurlijk de eerste die het hoort. Start re-binging!

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.