Fans van 'Undercover' opgelet: er komt derde seizoen - Vance

Nu aan het lezen

Fans van ‘Undercover’ opgelet: er komt derde seizoen

Fans van ‘Undercover’ opgelet: er komt derde seizoen

Ben jij ook zo’n fan van de Belgisch/Nederlandse Netflix-serie Undercover? Goed nieuws, want hoewel het tweede seizoen er nog niet eens is, weten we wel al dat de serie ook een derde seizoen zal krijgen. Dat verklapte actrice Elise Schaap donderdagavond tijdens haar bezoek aan Jinek.

Undercover

De serie Undercover gaat over een van de grootste drugs producenten van de wereld, Ferry Bouman. Om hem op te kunnen pakken, gaan twee agenten undercover. Die worden gespeeld door Anna Drijver en de Belgische Tom Waes. Ook Elise Schaap speelt in deze serie een van de hoofdrollen.

De serie was dan ook een groot succes en werd vooral in Nederland erg goed bekeken. Dit jaar zal ook het tweede seizoen verschijnen, maar wanneer dat precies zal zijn, is nog onduidelijk. Over het derde seizoen is nog helemaal niets bekend gemaakt, tot het antwoord van Elise Schaap op de vraag van Jinek.

Jinek

Elise Schaap zit samen met Tom Waes bij Jinek aan tafel. Ze hebben het over de nieuwste film waar Schaap in speelt, Mijn vader is een vliegtuig. Tot slot gaat het nog even over de successerie Undercover, waarna Jinek vraagt of we nog een derde seizoen kunnen verwachten. Waes houdt zijn lippen stijf op elkaar, maar Schaap knikt enthousiast ja.

Wanneer dit seizoen precies zal komen, blijft voorlopig nog onbekend. We kijken in ieder geval al uit naar het tweede seizoen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.