Filmoverzicht van 2018: de epische movie mashup - Vance

Nu aan het lezen

Filmoverzicht van 2018: de epische movie mashup

Filmoverzicht van 2018: de epische movie mashup

Het einde van 2018 is in zicht: nog maar iets minder dan drie weken en we beginnen met z’n allen weer aan een nieuw jaar. Dat zorgt er dan ook voor dat dit de perfecte timing is om eens terug te blikken op 2018. Wat is er eigenlijk allemaal gebeurd dit jaar en wat waren we al vergeten? Vooral op filmgebied is er een hoop nieuws uitgekomen. Daar is dit geweldige overzicht perfect voor: de movie mashup van 2018.

Geen probleem als je niet meer weet welke films dit jaar allemaal voorbij zijn gekomen, het waren er namelijk behoorlijk wat. De Canadese editor Louis Plamondon, ook wel bekend als sleepyskunk, heeft gelukkig een prachtig overzicht gemaakt met alle films van 2018.

Movie mashup 2018

We zien natuurlijk Black Panther voorbij komen, maar ook Marvels Infinity War, Jurrasic World: Fallen Kingdom en Deadpool 2. Bekijk hier welke films er nog meer op het doek verschenen:

Benieuwd welke films er allemaal voorbij zijn gekomen? In ieder geval: Ocean’s 8, Mile 22, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Maar ook The Girl in the Spider’s Web, Robin Hood, Mission: Impossible – Fallout. En natuurlijk niet te vergeten Maze Runner: The Death Cure, Solo: A Star Wars Story, Aquaman, Isle of Dogs en Fifty Shades Freed.

Wil je weten welke films er precies voorbij zijn gekomen? Check dan even dit overzicht.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.