Fuller House komt dit najaar terug met seizoen 3 - Vance

Nu aan het lezen

Fuller House komt dit najaar terug met seizoen 3

Fuller House komt dit najaar terug met seizoen 3

Jarenlang zagen we niks meer van de cast van Full(er) House, en nu komt er alweer een derde seizoen op Netflix. Na twintig jaar afwezigheid kwam de cast terug op de kijkbuis met een ietwat gewijzigde cast – zonder de Olsen twins.

Vanaf 22 september dit jaar mogen we weer van de avonturen van de Tanner familie genieten. De hoofdrollen worden wederom gespeeld door bekenden als Lori Loughlin (Rebecca), Fox Messitt (Danny) en Jodie Sweetin (Stephanie).

Jarig

Het derde seizoen van Fuller House komt niet op een volledig willekeurig moment uit. Op vrijdag 22 september 2017 viert de serie haar 30e verjaardag, het is dan namelijk precies dertig jaar geleden dat de eerste aflevering ooit op de kijkbuis te zien was in 1987. Grote kans dat je dit destijds niet geheel bewust hebt meegekregen.

Het nieuwe seizoen wordt in twee delen opgesplitst. De eerste negen afleveringen zijn vanaf september te zien, de tweede lading afleveringen komt ergens in december online. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.