Game of Thrones seizoen 7 poster geeft een kleine spoiler

Nu aan het lezen

Game of Thrones poster geeft een kleine spoiler van seizoen 7: ‘Winter has come’

Game of Thrones poster geeft een kleine spoiler van seizoen 7: ‘Winter has come’

HBO geeft alvast een scoop van Game of Thrones seizoen 7 door middel van de promotieposter voor dit seizoen. Hoewel sommige film of serieposters teveel weggeven van het plot, geeft deze poster a tip of the iceberg, letterlijk.

In sommige teasers werd al bekend gemaakt dat ‘winter has come’ en met deze poster wordt het bevestigd. De poster hint op een battle tussen vuur en ijs wanneer de drakenkoningin Daenerys Targaryen, gespeeld door Elimia Clarke, en haar vuurspuwende draken richting Westeros trekt. De plek waar de serie zich het meest afspeelt.

Game of Thrones seizoen 7

Releasedatum

Wanneer Game of Thrones seizoen 7 te zien is op HBO moet nog bekend worden gemaakt. Er gaan overigens wel geruchten dat de première deze zomer zou zijn, iets later dan normaal.

Je kunt al wel meer informatie verwachten over de serie tijdens SXSW, één van de grootste festivals in de VS waarbij muziek, film en interactieve media centraal staan. HBO heeft namelijk een geheel eigen Game of Thrones escaperoom opgebouwd tijdens het festival waarbij je ook meer inzicht krijg in de nieuwe seizoen(en). Ook nemen de showrunners plaatsen op het podium om te praten over de serie.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.