Google Maps helpt je bij het uitstippelen van de perfecte route

Nu aan het lezen

Google Maps helpt je bij het uitstippelen van de perfecte vakantieroute

Google Maps helpt je bij het uitstippelen van de perfecte vakantieroute

Het weer mag er dan nog totaal niet naar zijn, maar de zomertijd is toch echt begonnen. Daarom bedenken we dan ook zoveel mogelijk redenen om zo snel mogelijk het land uit te gaan. En laat Google je daar nu handig bij kunnen helpen.

Google Maps heeft met de nieuwe update twee nieuwe functies gekregen, waarbij ze je helpen om op de bestemming te komen en de reis er naar toe op te slaan.

Door de update kunnen Android-gebruikers (binnenkort ook voor iOS) meerdere stops aan hun route toevoegen. Je kunt heel makkelijk de bestemmingen toevoegen en omdraaien als je toch liever eerst naar B dan A gaat. Ook kun je tankstations en restaurant opzoeken en toevoegen aan de route.

ForOlga_1.5sec

Het leukste aan reizen is de ervaringen en herinneringen die je uiteindelijk op doet. Op de tijdlijn kun je foto’s en herinneringen op jouw route bewaren. De gebruikers die ‘locatie geschiedenis’ aan hebben staan, kunnen de tijdlijn openen, een datum selecteren en er iets bijschrijven om zo te blijven herinneren wat ze daar op die dag hebben gedaan. Screen Shot 2016-06-29 at 1.07.58 PM

Zo krijg je een eigen tijdlijn van je vakantie, waar je precies kunt zien waar, wanneer en wat je gedaan hebt. Zodat je dat heerlijke gevoel weer even terug kunt halen op een regenachtige dag.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.