Google lijkt spoilers te geven over nieuwste Marvel blockbuster uit Phase 4

Nu aan het lezen

Google lijkt spoilers te geven over nieuwste Marvel blockbuster uit Phase 4

Google lijkt spoilers te geven over nieuwste Marvel blockbuster uit Phase 4

Marvel fans wachten al tijden op Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. Over slechts een paar weken zal er eindelijk meer duidelijk worden over de eerste stappen in het MCU Phase 4. Veel films zijn door de huidige pandemie uitgesteld, zo ook de titels van Marvel. De release datum van een flink aantal films is daarom verschoven.

Maar het lijkt erop dat Google nu al iets heeft prijsgegeven over de langverwachte nieuwste film.

Doctor Strange

Er gaan een hoop geruchten in de rondte rondom de Marvel-series en films. Er wordt gespeculeerd dat WandaVision Marvel-connecties heeft met een van de belangrijkste films van het MCU Phase 4: Doctor Strange. Marvel Chief Creative Officer Kevin Feige maakte eerder al bekend dat er een nieuwe, onverwachtse karakters komen in de nieuwe Doctor Strange-film. En Google lijkt nu onverwachts meer duidelijkheid te geven in wie deze nieuwe karakters zijn.

Wanneer je in Google zoekt naar de volledige cast van de nieuwste titel: Doctor Strange in the Multiverse of Madness, krijg je namelijk al de volledige cast te zien. En hier zien we een paar bijzondere namen: Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff), Rachel McAdams (Dr. Christine Palmer), Tom Hiddleston (Loki), Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Benedict Wong (Wong) en Tilda Swinton (The Ancient One).

Deadpool

Ook zien we Ryan Reynolds in het rijtje staan, de acteur die natuurlijk Deadpool speelt. Er is dan ook een kans dat hij naar Marvel’s MCU komt. Het blijft natuurlijk bij speculaties. Er is een kans dat Google inderdaad al meer weet over de cast van de nieuwste Marvel-film, maar het kan ook gaan om een foutje. Hoe dan ook: wij wachten met smart af.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.