J.K. Rowling reageert op de Amerikaanse verkiezingen en stelt heel de wereld gerust - Vance

Nu aan het lezen

J.K. Rowling reageert op de Amerikaanse verkiezingen en stelt heel de wereld gerust

J.K. Rowling reageert op de Amerikaanse verkiezingen en stelt heel de wereld gerust

Toen ik het nieuws vanmorgen las dat Trump president werd kon ik het niet geloven. Ik kan het nog steeds niet geloven en denk dat ik straks wakker wordt uit deze nare droom. Helaas probeer ik dat al een hele dag, maar werkt het niet. Tijd om het maar te aanvaarden, Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Gelukkig is J.K. Rowling er om ons een hart onder de riem te steken en ons te overtuigen dat de wereld niet verziekt is.

J.K. Rowling had een zeer uitgesproken mening gedurende de hele presidentscampagne en deze nacht was geen uitzondering. Ze tweette er op los door geschokte fans te troosten en bullebakken van antwoord te dienen. Rowling begon de avond met een hoopvolle tweet, maar die toon veranderde al snel in troostende tweets naar fans met twijfels over hun toekomst.

Terwijl Rowling druk bezig was met het troosten van teneergeslagen fans, had ze het ook druk met bullebakken die haar probeerden de mond te snoeren. De Britse schrijfster liet zich echter helemaal niet doen, wat inspirerend werkt voor elke anti-Trump stemmer.

Sommige fans konden het niet meer aanzien hoe hun favoriete schrijfster zo hard wordt aangepakt door Trump-aanhangers een smeekten haar om ze gewoon te negeren. Rowling dacht er echter anders over en vertelt niet op te geven.

Bedankt J.K., je hebt nog maar eens bewezen dat je een inspiratie bent voor ons allemaal. Dit is exact wat we nu nodig hadden!

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.