Lashana Lynch vervult als eerste vrouw de rol van 007-agent - Vance

Nu aan het lezen

Lashana Lynch vervult als eerste vrouw de rol van 007-agent

Lashana Lynch vervult als eerste vrouw de rol van 007-agent

James Bond zal niet meer op het witte doet verschijnen in de vorm hoe we dat gewend zijn. De rol van 007-agent James Bond zal namelijk vervuld worden door een vrouw. En wel door Lashana Lynch, bekend van Captain Marvel. Dat maakt het een primeur in de Bond-films, want de belangrijkste rol in deze film, werd nog nooit eerder door een vrouw gespeeld.

Het bleef lange tijd een mysterie wie de nieuwe 007-agent zou worden nadat Daniel Craig had aangekondigd deze rol niet meer te willen spelen. Eerder werd al bekend dat Rami Malek, bekend van de film Bohemian Rhapsody, de rol van de slechterik gaat spelen. Nu blijkt de belangrijkste rol vervuld te worden door Lashana Lynch, alhoewel dit nieuws nog niet officieel bekend is gemaakt.

007-agent

Wel zal de rol van 007-agent iets anders vervuld worden. Zo zal ze geen Bond heten, maar Nomi. De die-hard Bond fans die het hier bij voorbaat al niet mee eens waren, kunnen weer opgelucht adem halen. De actrice zal de rol niet overnemen, maar het wordt een nieuw karakter dat zijn geheim agent nummer 007 overneemt binnen de Britse inlichtingsdienst MI6.

De 25e Bond-film staat gepland voor volgend jaar. Waarschijnlijk is Daniel Craig nog even te zien, voordat hij vervangen wordt door zijn opvolger.

https://www.instagram.com/p/BzIxcTpAqiH/?utm_source=ig_embedLashana Lynch zal de eerste vrouw zijn die rol 007-agent vervult

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.