Eindelijk: James Bond is vanaf 12 november in de bioscoop te zien

Nu aan het lezen

Eindelijk: James Bond is vanaf 12 november in de bioscoop te zien

Eindelijk: James Bond is vanaf 12 november in de bioscoop te zien

We hebben er even op moeten wachten door de hele coronatoestand, maar de nieuwste James Bond film komt er toch eindelijk aan! De film No Time To Die is vanaf 12 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ook in deze James Bond-film kruipt acteur Daniel Craig weer in de huid van James Bond.

Corona

De coronacrisis gooide behoorlijk wat roet in het eten. Elke industrie is geraakt door de crisis, zo ook de filmindustrie. De nieuwste James Bond-film No Time To Die was de eerste blockbuster die werd uitgesteld. Hierna volgden er meer, zoals: Fast & Furious 9, Black Widow en Top Gun 2.

No Time To Die

De film No Time To Die wordt de laatste film met Daniel Craig als geheim agent 007. In de nieuwste film lijkt het erop dat Bond zijn turbulente leven achter zich heeft gelaten, hij leidt tegenwoordig een rustig bestaan op Jamaica. Maar het zou geen James Bond-film zijn als dat niet abrupt werd onderbroken. Hij wordt door zijn oude vriend, en tevens CIA agent, Felix Leiter gevraagd om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden.

Titelsong

Het is altijd de vraag wie de titelsong voor de Bond-film op zich mag nemen. Dit jaar is het de zangeres Billie Eilish, de 18-jarige zangeres is daarmee de jongste artiest ooit die de titeltrack voor de filmreeks mocht maken. Hier zingt ze het nummer live:

Nieuwe trailer

Er is aangekondigd dat donderdag een nieuwe trailer online zal verschijnen. Benieuwd naar de eerste trailer van de film? Deze zie je hier:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.