Makers van 'Stranger Things' hebben het nu al over een derde seizoen - Vance

Nu aan het lezen

Makers van ‘Stranger Things’ hebben het nu al over een derde seizoen

Makers van ‘Stranger Things’ hebben het nu al over een derde seizoen

Het tweede seizoen is nog niet eens begonnen en de makers van Stranger Things hebben het alweer over seizoen 3! Op 27 oktober dit jaar zien wij hoe Will terugkeert in het stadje Hawkins. In een interview met Vulture vertellen de makers, die overigens tweelingbroers zijn, hoe lang de avonturen van Will en zijn vrienden voort duren.

Als een gek het dorp uit

De bedenkers van Stranger Things, Matt en Ross Duffer, zijn nu al met een derde seizoen bezig en verwachten dat de serie na een vierde seizoen zal eindigen. Het duo vergelijkt de serie met een film. Ze noemen het dan ook liever niet een tweede seizoen, maar eerder een vervolg. “Als je een succesvolle film hebt, is nummer twee altijd een stuk groter”, aldus Ross.

De twee makers zullen zich na de serie richten op de productie van een sci-fi film. Ross en Matt willen meer focus op het science fiction genre en personage ontwikkeling leggen: “Niet meer kinderen op fietsen.”

Tot het zover is zal het duo zich nog druk bezighouden met die gekke kinderen op fietsen en het belooft ontzettend spannend te worden. In het vervolg van het najaar zien wij Will terugkomen van Upside Down en vanaf daar gaat alles heel snel. De makers geven nu alvast aan dat er slechte gebeurtenissen op de loer liggen. In de woorden van de gebroeders Duffer: “They’re going to have to get the fuck out of this town. It’s ridiculous!”

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.