De nieuwe teaser van Stranger Things bereidt ons voor op een duister seizoen - Vance

Nu aan het lezen

De nieuwe teaser van Stranger Things bereidt ons voor op een duister seizoen

De nieuwe teaser van Stranger Things bereidt ons voor op een duister seizoen

Sinds het razend succesvolle eerste seizoen van Stranger Things wachten we allemaal in spanning af tot het nieuwe seizoen. Vorige zomer maakte Netflix bekend dat we dit jaar verblijd worden met nieuwe avonturen van de meest moedige kinderen van de jaren ’80. Tot nu toe was het wel bekend dát er een nieuw seizoen komt, maar niet wanneer.

De spanning wordt nu nog extra opgevoerd met een nieuwe teaser. Hell yeah, het nieuwe seizoen belooft bliksemachtig spannend te worden. Seizoen 2 speelt zich af in het jaar 1984, en op het einde van de teaser wordt onze prangende vraag beantwoord. Op 27 oktober kunnen wij weer met gekromde tenen kijken naar Eleven en haar vrienden.

1984

Het tweede seizoen van de serie belooft nog een stukje duisterder te worden dan het vorige seizoen. De oude cast keert meerendeels terug, maar er komen ook nieuwe personages bij. In het jaar 1984 moeten de kinderen vooral hun trauma’s verwerken van het vorige jaar, en wij leren hun persoonlijkheden nog net wat beter kennen.

Gaten Matarazzo, de acteur die de rol van Dustin Henderson speelt, vertelt Emmy Magazine wat wij kunnen verwachten: “Je krijgt veel meer een inkijk in de levens van de karakters en hoe zij omgaan met wat er gaande is… Ze zijn allemaal erg emotioneel getekend. Ze voelen zich alleen omdat hun beste vriend terug is en hij zich niet meer als hun beste vriend gedraagt. Hij is veranderd.”

De cast belooft dat de serie komend seizoen vooral diepzinniger wordt, en misschien zelfs beter. Qua genre komt het meer in de buurt van een traditionele horror film, vertelt Finn Wolfhard (Mike Wheeler in de serie). Upside Down brengt dit najaar veel duistere wezens en experimenten naar het kleine stadje Hawkins. Wij kunnen niet wachten.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.