De nieuwste Stranger Things teaser zorgt voor flink wat verwarring - Vance

Nu aan het lezen

De nieuwste Stranger Things teaser zorgt voor flink wat verwarring

De nieuwste Stranger Things teaser zorgt voor flink wat verwarring

De afgelopen tijd hebben we al een paar teasers voor het nieuwste Stranger Things seizoen voorbij zien komen. Zo zagen we eerder al een teaser met alle titels van de afleveringen. In een andere teaser werd de releasedatum al bekendgemaakt. Netflix weet het in ieder geval goed spannend te houden voor de fans. Want deze nieuwste korte teaser zorgt voor flink wat verwarring.

Gisteren gooide Netflix een nieuwe video van het derde seizoen op Twitter. Daarin zien we een clip met vooral veel ratten. Heel veel meer wordt er niet bekendgemaakt. Maar door de tekst: It’s almost feeding time, wordt deze video toch een stuk bizarder.

Verwarring

Het is duidelijk dat deze korte video voor een hoop verwarring zorgt. Er wordt heel wat gespeculeerd, maar vrijwel niemand heeft een idee wat dit kan betekenen. Op Reddit zei iemand dat het wellicht iets te maken heeft met 4 april, ofwel de Dag van de Rat. Zal er dan een nieuwe trailer uitkomen?

Fans laten hun gedachten vooral op Twitter los gaan:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.