Nieuwe Stranger Things teaser maakt titels seizoen 3 bekend - Vance

Nu aan het lezen

Nieuwe Stranger Things teaser maakt titels seizoen 3 bekend

Nieuwe Stranger Things teaser maakt titels seizoen 3 bekend

Het moment waar alle Stranger Things fans op hebben gewacht, was dan eindelijk daar: een teaser voor seizoen 3. Het laat niet veel zien, maar toch wel de essentiële informatie voor het derde seizoen van deze hitserie. Namelijk de titels van de afleveringen seizoen drie.

Stranger Things

Toch was ik een klein beetje teleurgesteld dat er niets te zien is van het derde seizoen in de teaser die Netflix weggaf. Maar deze teaser geeft wél iets weg over wat we ongeveer kunnen verwachten in het dorpje Hawkins de komende tijd.

We weten in ieder geval dat het derde Stranger Things seizoen ook weer acht afleveringen bevat, net als het eerste en tweede. Eerder werd al duidelijk dat seizoen drie in 2019 te zien zal zijn. Wanneer precies, blijft nog even onduidelijk.

Acht afleveringen

De afleveringen die genoemd worden, zijn de volgende:

  1. “Suzie, Do You Copy?”
  2. “The Mall Rats”
  3. “The Case of the Missing Lifeguard”
  4. “The Sauna Test”
  5. “The Source”
  6. “The Birthday”
  7. “The Bite”
  8. “The Battle of Starcourt”

De kans is groot dat we in dit seizoen een aantal nieuwe personages zullen zien. De eerste aflevering zal gaan over Suzie, een naam die we nog niet eerder hebben gehoord. Het was al duidelijk dat er meerdere nieuwe personages te zien zullen zijn. Namelijk de burgermeester van Hawkins, een corrupte reporter en een alternatief meisje dat met Steve samenwerkt in de shopping mall.

Grote kans trouwens dat er dit seizoen voornamelijk zal afspelen in deze shopping mall, als we naar de vorige teaser kijken.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.