Seizoen 3 van hitserie Stranger Things is vanaf juli 2019 te zien - Vance

Nu aan het lezen

Seizoen 3 van hitserie Stranger Things is vanaf juli 2019 te zien

Seizoen 3 van hitserie Stranger Things is vanaf juli 2019 te zien

Pak je agenda er maar bij en noteer de datum: 4 juli begint het derde seizoen van de Netflix hitserie Stranger Things. Op nieuwjaarsdag maakte de streamingdienst deze datum bekend. Voor de die-hard Stranger Things-fans kan het nieuwe jaar niet beter beginnen.

Wat we nu al weten

In de teaser van de serie zien we een oudejaarsdag in 1985, op het punt van de jaarwisseling in New York. Wanneer het vuurwerk op Times Square losbarst, krijgen we een gecodeerd bericht te zien en valt het beeld. We zien vuurwerk dat naar beneden schiet, wat waarschijnlijk een verwijzing is naar de Upside Down. Aan het einde van de teaser zien we de quote: One summer can change everything.

Verder was al bekend dat de hoofdrollen weer vervuld zullen worden met de bekende cast, en dat er een aantal nieuwe gezichten te zien zullen zijn. Namelijk de burgermeester van Hawkins, een corrupte reporter en een alternatief meisje dat met Steve samenwerkt in de shopping mall.

Vanaf 4 juli kunnen we alle avonturen in Hawkins weer keihard binge-watchen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.