Derde seizoen van Stranger Things komt pas volgend jaar uit

Nu aan het lezen

Derde seizoen van Stranger Things komt pas volgend jaar uit

Derde seizoen van Stranger Things komt pas volgend jaar uit

Na het zien van het tweede seizoen van de hitserie Stranger Things, werd al vrij snel duidelijk dat er ook nog een derde seizoen aan zat te komen. Yes! Alleen moeten we wel flink wat geduld hebben voor dit volgende seizoen. De makers van Stranger Things lieten namelijk weten dat de releasedatum van dit seizoen is uitgesteld. Het nieuwste seizoen zal in de zomer van 2019 pas te zien zijn op Netflix.

Het wachten waard

Niet getreurd, want de Duffer Brothers, ofwel de producenten van Stranger Things, laten weten dat het volgende seizoen absoluut het wachten waard is. Ze weten dat de lat hoog ligt en willen alles eruit halen om dit derde seizoen ‘beter en groter’ te maken. Ze willen de tijd nemen om het echt goed te doen. Dat betekent ook dat de kans vrij groot is dat we meer special effects zullen zien.

Ook is er losgelaten dat het derde seizoen van Stranger Things waarschijnlijk buiten het bekende stadje Hawkins af zal spelen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd wat er zal gebeuren. De laatste trailer beloofde al een hoop goeds:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.