Met Halloween rennen influencers voor hun leven film House of No Limits

Nu aan het lezen

Met Halloween rennen influencers voor hun leven in YouTube-film House of No Limits

Met Halloween rennen influencers voor hun leven in YouTube-film House of No Limits

Wat als je op hét feest van het jaar komt, alleen maar om te ontdekken dat er een moordenaar achter je aanzit? Dat is exact wat een aantal van Nederlands’ populairste influencers overkomt in de film House of No Limits. De film verschijnt met Halloween op YouTube, waar je hem gratis kunt bekijken.

House of No Limits werd gemaakt door EndemolShine Nederland, Samsung, T-Mobile en NL Film. In de film zie je hoe onder meer Fred van Leer, Thomas van der Vlugt en Lize Korpershoek naar hét influencer-feest van het jaar gaan. Daar blijkt een moordenaar actief, die alle influencers om wil brengen.

De grote vraag is natuurlijk waarom die moordenaar achter de influencers aan zit, en wie die moordenaar dan is. Maar de influencers hebben eerst een andere prioriteit: zorgen dat je geen bloederig einde tegemoet komt.

Hoewel we al van drie mensen weten dat ze meedoen aan de film, moet nog bekend worden wie andere rollen op zich nemen. Dat wordt de komende dagen bekendgemaakt via Instagram.

Hilarische situaties

Het werken met zoveel influencers is natuurlijk uitzonderlijk. Volgens Frank de Wit, executive producer van EndemolShine Nederland, werd er dan ook veel gelachen op de set. “De film speelt met de internetcultuur en zit vol grappen over de influencerscene. De influencers spelen een uitvergrote versie van zichzelf en dat levert hilarische situaties op.”

Ook bijzonder is dat de film helemaal met een Samsung Galaxy S10+ is gemaakt. Ja, een mobiele telefoon dus. “Het feit dat de distributie via YouTube verloopt in plaats van de bioscoop en we op een Samsung smartphone draaien zorgt voor een innovatie in ons productie en marketingproces”, aldus De Wit.

Dat is dan ook de reden dat onder meer Samsung aan de film meewerkte. “Met deze film willen we anderen inspireren en van elke Galaxy-gebruiker een content creator maken”, vertelt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.

De film kijken

Het leuke is dat je voor deze film niet naar de bioscoop hoeft. Nee, je kunt hem lekker van achter je computer op YouTube bekijken. Daar verschijnt de film – geschreven door Manju Reijmer en Paul de Vrijer (Vakkenvullers) en geregisseerd door David Cocheret (SpangaS) – op de griezeligste dag van het jaar (31 oktober).

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.