Opzoek naar fantastische wezens in de mobiele game van Fantastic Beasts - Vance

Nu aan het lezen

Ga zelf opzoek naar fantastische wezens in de mobiele game van Fantastic Beasts and Where To Find Them

Ga zelf opzoek naar fantastische wezens in de mobiele game van Fantastic Beasts and Where To Find Them

16 november, dat is nog minder dan een maandje wachten en dan verschijnt Fantastic Beasts And Where To Find Them, de spin-off van Harry Potter in de bioscoop! Om ons te belonen voor ons geduld, krijgen we er zelf nog een extraatje bij van Warner Bros: een mobiele game waarmee we zelf de ‘fantastic beasts’ kunnen ontdekken.

Als speler word je als nieuwe leerling ondergedompeld in de magische wereld van het Ministry of Magic. Je zal er bekende locaties tegenkomen zoals de Leaky Cauldron en Hogsmeade, waar je steeds magische mysteries te wachten staan.

Het doel van het spel is om de fantastische wezens van J.K. Rowling’s makelij te beschermen. Hiervoor moet je verborgen objecten ontdekken, toverspreuken gebruiken en toverdrank brouwen.

Fantastic Beasts: Cases of the wizarding world komt er op 17 november, een dag na de première van de film. De game zal gratis beschikbaar zijn op iOS en Android.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.