Zien: De 8 Harry Potter-films omgetoverd in 1 film - Vance

Nu aan het lezen

Zien: De 8 Harry Potter-films omgetoverd in 1 film

Zien: De 8 Harry Potter-films omgetoverd in 1 film

Hier bij Vance zijn we allemaal stapelgek op Harry Potter en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben bijvoorbeeld al naar Fantastic Beasts And Where To Find Them gaan kijken en was meteen verkocht op deze film waar J.K. Rowling het script voor schreef.

Je zou het bijna vergeten, maar er bestaan echt mensen die nog nooit een Harry Potter boek gelezen of film gekeken hebben. Voor die mensen is er nu goed nieuws. Want een fan heeft nu het 8-delige verhaal samengevoegd tot één film van 80 minuten.

Dat is ook goed nieuws voor de fans die wel al alle films meerdere keren hebben bekeken. Je spaart namelijk een hoop tijd met deze verkorte versie en omdat je de complete serie toch al 100 keer gezien hebt, hoef je niet opnieuw alle details te zien. Daarbij zijn de overgangen tussen de 8 films zo naadloos dat je waarschijnlijk moeite hebt om te achterhalen wanneer er een andere film begint.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.