Netflix brengt Locke & Key terug voor tweede seizoen

Nu aan het lezen

Netflix brengt Locke & Key terug voor tweede seizoen

Netflix brengt Locke & Key terug voor tweede seizoen

Netflix voegde in februari dit jaar een nieuw pareltje toe aan zijn originals-catalogus: Locke & Key. De serie werd overduidelijk goed ontvangen, want er komt een tweede seizoen. Dat heeft Netflix aangekondigd.

Locke & Key gaat over de drie Locke kinderen, die samen met hun moeder naar Key House verhuizen. Dat huis zat al jaren in de familie van hun vader, die op dubieuze wijze vermoord is. Tijdens hun verblijf in het huis vinden de kinderen magische sleutels, die bijzondere krachten blijken te hebben. Bovendien geven ze hints over het overlijden van hun vader.

Maar wat de kinderen in eerste instantie niet door hebben, is dat er met de sleutels ook een mysterieuze demon ontwaakt die de sleutels zélf in handen wil hebben.

Keepers of the Keys

Dit verhaal volgden we in seizoen een van de serie, dat dus al twee maanden op Netflix te bekijken is. Wat we in deel twee gaan zien, is nog niet helemaal duidelijk. Maar Netflix belooft nu al een nóg spannender avontuur voor de ‘Keepers of the Keys’.

“We zijn ontzettend blij dat we het verhaal van Locke & Key samen met onze geweldige medewerkers mogen voortzetten. Wij zijn Netflix, zeker in deze moeilijke tijden, ontzettend dankbaar voor alle steun en kunnen niet wachten om het spannende volgende hoofdstuk met iedereen te delen”, vertellen makers Carlton Cuse en Meredith Averill.

Wanneer de serie precies terug moet komen, is nog niet bekend.

Eveline is 26 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.