Nieuwe trailers: Toy Story 4, Avengers: Endgame en Captain Marvel - Vance

Nu aan het lezen

Nieuwe trailers: Toy Story 4, Avengers: Endgame en Captain Marvel

Nieuwe trailers: Toy Story 4, Avengers: Endgame en Captain Marvel

De Super Bowl, de finale van het Amerikaanse footballseizoen, is altijd één en al spektakel. Het draait hierbij meer om de dingen die om de wedstrijd heen gebeuren, dan het football zelf. Het draait om de halftime show, waar altijd bijzondere optredens te zien zijn. Maar ook om de grappigste reclamespotjes én de nieuwste trailers.

Hoewel schermtijd tijdens de Super Bowl vreselijk duur zijn, wordt hier toch altijd fors gebruik van gemaakt. De prijs die hiervoor betaald wordt, is het meer dan waard. Er kijken tenslotte miljoenen mensen naar de show.

Deze trailers kwamen onder andere voorbij:

Avengers: Endgame

We hebben al een aantal trailers van deze film voorbij zien komen, en ook in de nieuwste trailer van Avengers: Endgame is genoeg spanning te zien. We zien we hoe Captain America, Rocket Racoon, Warmachine, Ant-man en Hawkeye zich klaarmaken voor de strijd die zal komen. Fans hoeven gelukkig niet heel lang meer te wachten op deze film, want hij is vanaf 26 april in de bioscoop te zien.

Captain Marvel

Omdat Marvel de fans graag tevreden houdt, werden zij met maar liefst twee trailers verrast. En wel met de nieuwste trailer van Captain Marvel. Dit verhaal over de vrouwelijke superheld is over dik een maand in de bioscoop te zien, namelijk vanaf 6 maart. De superheld wordt gespeeld door Brie Larson, die volgens de geruchten de nieuwe leider van de Avengers worden.

Toy Story 4

Wie is er nou geen fan van Woody, Bo Peep en co? We kunnen dan ook niet wachten op het vierde deel van deze filmserie. Tom Hanks, die de stem van Woody inspreekt, laat weten dat het een erg emotionele film zal worden.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.