Zien: de nieuwste trailer van Disney klassieker Mulan - Vance

Nu aan het lezen

Zien: de nieuwste trailer van Disney klassieker Mulan

Zien: de nieuwste trailer van Disney klassieker Mulan

Disney is lekker bezig met de remakes van zijn klassiekers. Hoewel Mulan misschien een iets minder bekend verhaal is, blijft het toch een echte klassieker. En dat de nieuwste beelden van deze film beloven een hoop goeds.

Mulan

Het origineel is een tekenfilm en komt uit 1998. Het gaat over een jonge Chinese vrouw de plaats van haar zieke vader inneemt in het leger. Omdat het Chinese leger alleen mannen toelaat, is het voor Hua Mulan dus extra hard vechten om een plekje te bemachtigen. Ze leert zichzelf dan ook om zich als man op te stellen om zo niet op te vallen.

Als man – genaamd Hua Jun – wordt ze bij elke training in het leger getest. Ze gebruikt haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Ze zal van Chinese vrouw veranderen in een krijger.

Mulan wordt gespeeld door Liu Yifei en de film wordt geregisseerd door Niki Caro, die ook The Zookeeper’s Wife regisseerde. Benieuwd geworden? Bekijk hier de indrukwekkende trailer:

De film is vanaf 26 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.