Eerste teaser van Disney's remake Mulan belooft een hoop goeds - Vance

Nu aan het lezen

Eerste teaser van Disney’s remake Mulan belooft een hoop goeds

Eerste teaser van Disney’s remake Mulan belooft een hoop goeds

Hoewel Mulan een echte Disney klassieker is, is dit verhaal misschien een stuk minder bekend. Het gaat dan ook niet over een prinses die gered moet worden door een prins op het witte paard. Maar over een Chinees meisje dat klaargestoomd wordt om uitgehuwelijkt te worden. Iets waar ze zelf helemaal niet op zit te wachten.

Mulan

Je ziet dat Mulan volledig in de maquillage wordt gezet, waarbij ze de kwaliteiten te horen krijgt die bij een ‘perfecte’ vrouw horen. Even later zien we haar in een lange rode jurk behendig met een zwaard bezig. Vervolgens zien we Mulan op het slagveld van een groot gevecht.

Het is duidelijk dat Mulan helemaal niet zit te wachten om de perfecte vrouw te spelen. Ze wil het land redden!

Liu Yifei

De rol van Mulan wordt gespeeld door de Chinese actrice Liu Yifei. Ze werd gekozen uit duizend potentiële actrices. Ze vertelt in een interview met Cosmopolitan: “Er zijn beroemdheden die veel mooier zijn dan ik. Maar het gaat er niet alleen om er goed uitzien voor de camera, maar de juiste emoties overbrengen. Daarom focus ik me vooral op het acteerwerk.”

Benieuwd geworden naar de eerste teaser van deze Disney klassieker? Bekijk hem hier:

Naar verwachting kunnen we de film in 2020 in de bioscoop bekijken.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.