Slimme bagageweegschaal: Nooit meer bij betalen

Nu aan het lezen

Nooit meer bijbetalen met deze slimme bagageweegschaal

Nooit meer bijbetalen met deze slimme bagageweegschaal

Mocht jij ook iedere keer dat je vliegt klamme handjes hebben wanneer je bagage op het vliegveld gewogen wordt, dan is hier de ideale oplossing! Weigh-to-Fly komt met een nieuwe bagageweegschaal in de vorm van een kledinghanger. Door de kledinghanger uit te vouwen naar het formaat van je bagage transformeert de hanger naar een slimme bagage-weegschaal.

Volgens de startup wordt er per jaar zo’n $2.48 miljard betaald voor het meenemen van teveel bagage. Van dat geld haal je natuurlijk veel liever een lekker wijntje of kaasje op terrasje in de zon!

Door de kledinghanger uit te vouwen ben je in staat om je koffer op de gadget te leggen. Via de app toont hij daarna hoeveel kilo je bagage weegt, het limiet aan kilo’s volgens de maatschappij waar je mee vliegt en kun je de kilo’s realtime volgen wanneer je er nog een paar extra jurkjes bij in gooit.
weigh_to_fly_kickstarter

Over-shoulder-App_zpsvxifwmwe

weigh-to-fly-folding-out

De Weigh-to-Fly weegt zelf 450 gram en wordt automatisch meegerekend met het totale aantal kilo’s zodat je hem met een gerust hart in je koffer mee kan nemen. Wel zo handig als je van plan bent een nieuwe garderobe aan te schaffen op vakantie.

De weegschaal heeft een limiet van 40 kilo’s en heeft een ingebouwde batterij die vijf uur aan gebruik volhoud. Voor ¢77 bestel je hem nu op hier Kickstarter en wordt hij in April 2016 verstuurt. De bijbehorende app is beschikbaar op Android, iOS en de Apple Watch.

 

Tosca (22) is blogger en afstudeerder bij OKGO Media. Gefascineerd door de snelle technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.