Burger King verkocht 18+ Happy Meal met seksspeeltje voor Valentijnsdag

Nu aan het lezen

Burger King verkocht op Valenstijdag Happy Meal voor volwassenen met seksspeeltje

Burger King verkocht op Valenstijdag Happy Meal voor volwassenen met seksspeeltje

Burger King kun je nou niet bepaalt een romantische plek noemen om uiteten te gaan op Valentijnsdag. In Israël was dat gisteravond wel anders. De Burger King bood op de dag van de liefde een soortgelijke Happy Meal als die we kennen van de McDonalds aan, maar dan voor volwassenen: ‘The Adults Meal’.

En behalve twee Whoppers, twee zakjes friet en twee bier, zat er ook een cadeautje bij. Namelijk een seksspeeltje. De 18+ Happy Meal was een Valentijnspecial en alleen verkrijgbaar op Valentijnsdag vanaf zes uur ’s avonds voor 18-plussers.

Blinddoek

Voordat je heel rare dingen in je hoofd haalt over wat er tussen die hamburgers te vinden was, de seksspeeltjes bestonden uit een blinddoek, een veer en een hoofdmassage-spin. Valt wel mee dus.

Het grappigste van dit alles is dat The Adults Meal geen marketingstunt was. “Dit is geen grap”, zegt woordvoerder Leo Burnett stellig tegen Mashable. Daar zijn de meningen over verdeeld…

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.