Eindelijk te zien in de nieuwste trailer van 'The Crown': Prinses Diana

Nu aan het lezen

Eindelijk te zien in de nieuwste trailer van ‘The Crown’: Prinses Diana

Eindelijk te zien in de nieuwste trailer van ‘The Crown’: Prinses Diana

Liefhebbers van het Britse koningshuis, of de Netflix hitserie die hierom draait, kunnen hun geluk niet op. Eindelijk zijn er beelden te zien van Prinses Diana in de nieuwste trailer van het nieuwe seizoen van The Crown. Heel lang hoeven we niet meer te wachten, wacht over slechts een maand is het vierde seizoen te zien op Netflix.

In dit vierde seizoen zien we bekenden van de vorige seizoenen van The Crown, maar maken ook nieuwe gezichten hun entree maken. Zo zien we Olivia Colman als Queen Elizabeth en Josh O’Connor als prins Charles terug. Maar ook Gillian Anderson, die we natuurlijk kennen van onder andere Sex Education. Zij vervult de rol van Margaret Thatcher, de eerste vrouwelijke premier van Groot-Brittannië. En daarnaast zien we natuurlijk Emma Corrin, die de rol van Lady Diana, de vrouw van prins Charles speelt.

Prinses Diana

Het vierde seizoen draait om de Falkland-oorlog waar het land in verzuild raakt. Deze conflictsituatie zorgt voor de nodige spanningen tussen premier Thatcher en Queen Elizabeth. Dat zorgt voor een hoop verdeeldheid in het Britse koningshuis.

Een ander onderwerp waar dit vierde seizoen natuurlijk ook veel om zal draaien, is de zoektocht naar een geschikte bruid voor prins Charles. Emma Corrin is voor het eerst te zien als prinses Diana. Fans laten nu al weten dat zij waarschijnlijk de ster van het seizoen zal zijn.

Nieuwsgierig hoe die rol vervuld wordt? Je ziet het in de nieuwste trailer:

Het vierde seizoen is vanaf 15 november 2020 te zien op Netflix. Ergens in 2022 zal het vijfde seizoen van deze serie verschijnen.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.