Op zoek naar de ultieme droombaan? Lego zoekt nog een modelbouwer! - Vance

Nu aan het lezen

Op zoek naar de ultieme droombaan? Lego zoekt nog een modelbouwer!

Op zoek naar de ultieme droombaan? Lego zoekt nog een modelbouwer!

Stop met het zoeken naar een nieuwe baan, want ik heb de ultieme droombaan voor je gevonden! Lego zoekt namelijk een Lego Model Designer, oftewel: je mag de hele dag met Lego blokjes spelen en modellen bouwen voor over de hele wereld.

“Perfect voor iemand die goed is met Lego blokjes en op zoek is naar een compleet unieke baan. Dit is de kans om te werken met één van de meest iconische merken van de wereld”, zo wordt de baan omschreven in hun vacature op LinkedIn. Maar vergis je niet: het blijft een baan met verantwoordelijkheden. Zo verwacht het bedrijf van je dat je kunt samenwerken met het technische design team om de beste en mooiste Lego modellen te bouwen. Bovendien zul je moeten nadenken over planningen, budget en deadlines.

Ervaring

Een grote voorliefde voor Lego alleen gaat je dus niet helpen aan deze baan. De perfecte kandidaat heeft enige ervaring in model- of productdesign én heeft ervaring met ICT. De fulltime job gaat gepaard met een goed salaris of hoe zij het omschrijven ‘marktconform salaris’ plus 20 vakantiedagen.

En als je je het afvraagt; je krijgt 40 procent werknemerskorting op Lego wanneer je het online koopt. Hell yeah! Dus ben jij geïnteresseerd? Check dan snel de vacature.

lego

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.