Na 40 jaar eindelijk een vervolg op Grease: Summer Lovin'

Nu aan het lezen

Na 40 jaar eindelijk een vervolg op Grease: Summer Lovin’

Na 40 jaar eindelijk een vervolg op Grease: Summer Lovin’

Grease: de film stamt af uit 1978, maar de kans is groot dat je hem zeker wel eens gekeken hebt. Deze klassieker is tenslotte een echte must-see, vooral als je van mierzoete liefdesverhalen houdt. Kun je geen genoeg van deze film krijgen? Dan hebben we heel goed nieuws. Na 40 jaar komt er namelijk een vervolg: Summer Lovin’.

Summer Lovin’

Heel veel is er helaas nog niet duidelijk, behalve dat regisseur Brett Haley, die onder meer bekend is van Hearts Beat Loud, is gevraagd om een heuse prequel te maken van de hitfilm. Het script is geschreven door Leah McKendrick. Dat meldt Deadline.

Welke acteurs we kunnen verwachten in deze nieuwe film, is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend wanneer we het vervolg kunnen verwachten.

Grease

De film Grease komt uit 1978 en gaat over Danny en Sandy, gespeeld door John Travolta en Olivia Newton-John. Na een kortstondige romance komen de twee erachter dat ze bij elkaar op school zitten. Ondanks dat hun leven behoorlijk verschillen, lijkt de liefde toch op te bloeien. De film staat bekend om de hitnummers die hierin voorkomen, waaronder Grease, Summer Nights en You’re the one that I want.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.