Will Smith toont ons de eerste poster van de live-action film van Aladdin

Nu aan het lezen

Will Smith toont ons de eerste poster van de live-action film van Aladdin

Will Smith toont ons de eerste poster van de live-action film van Aladdin

De productie van de live-action-versie van Disney’s Aladdin is in volle gang. En dat betekent dat er nu snel meer naar buiten gaat komen over de film, te beginnen met de poster. Die poster werd door niemand minder dan Will Smith, die de geest speelt in de film, naar buiten gebracht via Instagram.

Opvallend is dat de poster vrijwel dezelfde kleuren heeft als die van de originele animatiefilm uit 1992. Dat betekent dat er vooral veel paars is, maar ook een gouden lamp en blauwe rook. En we weten natuurlijk allemaal waar die blauwe rook op doelt: de geest.

Ook zien we op de poster de tekst “Choose wiseley”, samen met de maand waarin de film in de bioscopen komt. En dat is sneller dan je denkt, want mei is echt niet meer zo ver weg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

LEMME OUT!! 🧞 Can’t wait for y’all to see Me BLUE! 🙂 #aladdin

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith) op

Acteurs

Aladdin komt dus al bijna in de bioscoop en we weten al enige tijd wie de hoofdrol op zich neemt. Het gaat om de Egyptisch-Canadese acteur Mena Massoud. Naomi Scott, die van Indiase afkomst is, speelt Yasmin. Marwan Kenzari wordt bad guy Jafar en Billy Magnussen speelt een geheel nieuw karakter genaamd Aladdin.

De film moet op 24 mei 2019 in de bioscopen verschijnen.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.