Zwijmel weg bij deze IKEA collectie voor honden en katten - Vance

Nu aan het lezen

Zwijmel weg bij deze IKEA collectie voor honden en katten

Zwijmel weg bij deze IKEA collectie voor honden en katten

Pronkt jouw huis ook van de mooiste BILLY kasten en de meest originele IKEA lampjes? Je bent zeker niet de enige. Menig huishouden draait op de fantastische producten van het Zweedse woonwarenhuis. Goedkoop, snel in elkaar te zetten én het design mag er ook zeker wezen. Maar waarom zou je dit bij jouw eigen meubels houden? Je kat mag ook best weleens meegenieten van al dat moois dat IKEA te bieden heeft.

Kattenbedjes en meer

Het meubelwalhalla voor mensen, IKEA, gaat zich nu ook richten op het dierenrijk. Het woonwarenhuis maakte bekend dat ze een lijn speciaal voor huisdieren ontwerpen. De hippe en betaalbare collectie zal onder andere bestaan uit hondenkussentjes, kattenbedden en voederbakjes. De collectie zou met name moeten voldoen aan de basisbehoeften van de huisdieren.

Een klein dingetje, het is nog niet bekend wanneer de lijn wordt gelanceerd in Nederland. De meubels en accessoires moeten namelijk eerst uitvoerig worden getest in Frankrijk, Canada, Japan en de Verenigde Staten. Het zou natuurlijk levensgevaarlijk zijn als het bedje van je kat uit elkaar valt terwijl hij drie rondjes om zichzelf draait.

LURVIG

Laat het lange wachten de pret niet drukken en begin nu alvast met de voorbereidingen. Catalogus shoppen voor je kat is namelijk net zo leuk als voor jezelf. De huisdieren lijn met de naam LURVIG, Zweeds voor harig, bevat de meest schattige minimeubels. Denk bijvoorbeeld aan een mini KLIPPAN bank of een kattenhuis op poten.

Zoals we gewend zijn van IKEA, is alles afgestemd met de bestaande meubellijnen. De kattenmand past precies in je KALLAX kast en de designs van LURVIG zijn net zo strak en modern als je gewend bent van de meubelgigant. Kijk en smul alvast van deze uiterst schattige en functionele ontwerpen.

Foto’s: IKEA

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.