Bekijk de epische trailer van Jessica Jones seizoen 2

Nu aan het lezen

Bekijk de epische trailer van Jessica Jones seizoen 2

Bekijk de epische trailer van Jessica Jones seizoen 2

De trailer voor het tweede seizoen van Jessica Jones verscheen dit weekend online. Het duistere Marvel-superhelden drama starring Krysten Ritter als Jessica Jones is op zijn zachtst gezegd heel erg cool.

De superheld heeft het gehad met krachten en heldhaftige avonturen en gaat voor een flinke carrièreswitch. Ze runt haar eigen detective bedrijf en opereert in New York City terwijl ze worstelt met het post-traumatisch stress syndroom en het alledaagse leven in de stad.

Inmiddels staat Jessica Jones bekend als een oppermachtige killer nadat ze Kilgrave, de man die haar in zijn macht had, heeft vermoord. Ze probeert haar leven weer op orde te krijgen, totdat een nieuwe zaak haar met tegenzin dwingt om terug in het verleden te duiken en op zoek te gaan naar antwoorden.

Jessica Jones

De serie neemt je mee in de duistere wereld van het eigenzinnige en populaire personage Jessica Jones. Na een succesvol eerste seizoen, verschijnt het tweede deel van de serie op Netflix vanaf 8 maart 2018. Draagt Jessica Jones nog steeds haar leren jasje? Kijk zelf maar.

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.