Breng de foto's van je smartphone tot leven met Polaroid Lab - Vance

Nu aan het lezen

Breng de foto’s van je smartphone tot leven met Polaroid Lab

Breng de foto’s van je smartphone tot leven met Polaroid Lab

Foto’s maken met je telefoon is leuk, maar vooral heel erg gemakkelijk. Je hebt je smartphone tenslotte altijd bij de hand. Zo kun je deze er al vrij gemakkelijk bij pakken om een leuke foto of grappige selfie te maken. Maar wat doe je dan uiteindelijk met deze foto’s? Waarschijnlijk kijk je hier niet echt meer naar om. Zonde, want je kunt er zoveel leuks mee doen!

Polaroid Lab

Dat moet Polaroid ook gedacht hebben, want zij hebben nu een nieuwe gadget uitgebracht die speciaal gericht is op de foto’s die je met je smartphone maakt. Het nieuwe product, genaamd Polaroid Lab, werkt analoog.

Het werk als volgt: je selecteert de foto die je wilt afdrukken en opent deze op je telefoon. Vervolgens leg je je smartphone met het scherm naar beneden op het apparaatje. Via de lenzen in de Polaroid Lab wordt de foto gescand en op het Polaroid-papier geprojecteerd.

Draadloos

Het apparaatje werkt op batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met snoeren. Het enige wat je wel nodig hebt, is de Polaroid app. Hiermee kun je de foto’s op de juiste manier bijsnijden zodat deze perfect op het papier gedrukt worden. Hierbij is het ook mogelijk om voor een filter over de foto te kiezen.

De Polaroid Lab is eigenlijk een miniatuurversie van een donkere kamer om foto’s te ontwikkelen, alleen heb je die kamer niet meer nodig.

Vanaf 10 oktober is de Polaroid Lab verkrijgbaar voor 130 euro.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.