De eerste trailer van Spider-Man: Far From Home is nu te zien - Vance

Nu aan het lezen

De eerste trailer van Spider-Man: Far From Home is nu te zien

De eerste trailer van Spider-Man: Far From Home is nu te zien

Alle Spider-Man fans opgelet: Peter Parker keert terug in het nieuwste deel van de film, Spider-Man: Far From Home. Het is het volgende deel in de Spider-Man Homecoming-serie. In deze film draait het om Peter die met zijn vrienden een trip naar Europa maken. Zijn pak laat hij thuis liggen, om zo ook zijn superhelden-status even te laten voor wat het is.

Als de informatie die op de poster staat klopt, dan zal Peter naar Venetië, Praag, Londen en Berlijn gaan tijdens zijn reis door Europa. Maar eenmaal in Europa blijkt dat natuurlijk toch net anders te verlopen. Peter Parker krijgt namelijk bezoek van Nick Fury, die hem nodig heeft bij het oplossen van een aantal mysterieuze aanvallen.

Trailer

We moeten nog even wachten voordat we de hele film kunnen zien, die zal vanaf 5 juli in de bioscopen draaien.Tot die tijd moeten we het voorlopig doen met de eerste trailer:

De cast in deze film bestaat uit Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei en Jake Gyllenhaal.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.