Gerucht: Disney gaat nu ook een Aladdin live-action film maken

Nu aan het lezen

Gerucht: Disney gaat nu ook een Aladdin live-action film maken

Gerucht: Disney gaat nu ook een Aladdin live-action film maken

Na The Jungle Book en binnenkort Beauty & The Beast en The Lion King, gaat Disney nu ook werk maken van een Aladdin live-action film. Disney heeft regisseur Guy Ritchie aangeduid om hiermee aan de slag te gaan, meldt Hollywood Reporter op basis van geruchten. John August schreef het script en die zou hebben beloofd dat de musicalsfeer in de originele film niet verloren gaat.

De originele film, die in 1992 op het witte doek verscheen was net als The Jungle Book, Beauty & The Beast en The Lion King een enorm succes. Deze drie populaire films worden nu dus in een modern live-action jasje gestoken.

In tegenstelling met de andere twee, wordt de film dus geregisseerd door Guy Ritchie en niet door Jon Favreau. En dat is wel spannend, want hij is vooral bekend van donkere films zoals Snatch en Sherlock Holmes. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat hij van Aladdin iets heel anders maakt dan de film zoals we die kennen. Dit deed Disney eerder al met Maleficent, waarbij het verhaal van Doornroosje werd verteld vanuit de heks die de prinses betoverde.

HeMaar er zijn nog meer vragen die mij bezig houden. Zoals: wanneer komt de film uit? Wordt die even goed of beter dan The Jungle Book? En wie-o-wie zal mijn jeugdliefde Jasmine spelen? Wanneer we de antwoorden hierop kunnen verwachten is nog niet bekend. Eerst moet Disney de geruchten nog bevestigen.

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.