Zien: Simba ontmoet Scar in nieuwe trailer van The Lion King

Nu aan het lezen

Zien: Simba ontmoet Scar in nieuwe trailer van The Lion King

Zien: Simba ontmoet Scar in nieuwe trailer van The Lion King

Ga de teksten van de liedjes in je geheugen maar vast afstoffen, want deze zomer komt de remake van The Lion King in de bioscopen. Maar in tegenstelling tot Beauty & the Beast en The Jungle Book lijkt dit wel meer een één-op-één kopie van het origineel, zo zien we in de nieuwe trailer van de film.

In de nieuwe trailer zien we meer van het verhaal van de film, en dat is vrijwel hetzelfde als dat van de originele versie uit 1994. We zien hoe Simba en Nala door het olifantenkerkhof lopen (ook al mocht dat niet van Mufasa), en hoe ze de hyena’s van Scar tegenkomen.

Ook zien we nu veel van Scar zelf, die duidelijk minder donker is dan in het origineel. Maar zijn doel is nog steeds hetzelfde: Mufasa en Simba uit de weg ruimen, zodat hij zelf koning kan worden. En ja, dat doet hij overduidelijk nog steeds door Mufasa te vermoorden, waar we in de trailer een glimp van krijgen.

Geen origineel verhaal

Het is dus duidelijk: op 17 juli hoef je niet naar de bioscoop voor een geheel nieuwe versie van The Lion King. In plaats daarvan kun je genieten van het originele verhaal, maar dan met nieuwe acteurs – op Mufasa na gelukkig, die stem doet James Earl Jones nog steeds – en nieuwe animaties. We zien in de trailer zelfs even hoe Timon en Pumbaa The Lion Sleeps Tonight zingen.

De film wordt geregisseerd door Jon Favreau, bekend van Jungle Book en Iron Man. De cast is verder vrij indrukwekkend. Donald Glover speelt Simba, Beyoncé Nala. De stemmen van Timon en Pumbaa komen van Billy Eichner en Seth Rogan. Chiwetel Ejiofor speelt Scar, John Oliver Zazu en zoals gezegd neemt James Earl Jones opnieuw de rol van Mufasa op zich.

Eveline is 26 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.