Film over ontstaan Joker met Joaquin Phoenix heet - jawel - 'Joker'

Nu aan het lezen

Film over ontstaan Joker met Joaquin Phoenix heet – jawel – ‘Joker’

Film over ontstaan Joker met Joaquin Phoenix heet – jawel – ‘Joker’

Warner Brothers en DC Entertainment maakten vorig jaar bekend dat er een aparte film komt over het ontstaan van superschurk The Joker uit Batman. Tijdens Comic Con in San Diego gaven de bedrijven meer details over de film. Zo weten we nu wie de hoofdrol speelt, wanneer de film verschijnt en hoe deze gaat heten.

Laten we in ieder geval maar hopen dat de film zelf wat verrassender wordt dan zijn naam. De film gaat namelijk – hou je vast – ‘Joker’ heten, meldt The Hollywood Reporter.

Verder wisten we al dat Jared Leto de hoofdrol niet op zich neemt, want dat doet hij in weer een andere Joker-film. In dit geval is de hoofdrol voor Joaquin Phoenix, die onder meer bekend is van zijn rol in Gladiator. De film moet op 4 oktober 2019 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. In Nederland verschijnt hij waarschijnlijk ook rond die tijd.

Plot

De film speelt zich af in de vroege jaren ’80, zo werd eerder al duidelijk. De beste omschrijving voor de film is een keiharde misdaadfilm. Meer details zijn er vooralsnog echter niet. Maar Comic Con is nog niet afgelopen: zaterdag is er nog een panel van DC, waar we hopelijk meer te horen krijgen.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.