De Game of Thrones cast zingt Gloria Gaynors 'I will survive' in deze medley - Vance

Nu aan het lezen

De Game of Thrones cast zingt Gloria Gaynors ‘I will survive’ in deze medley

De Game of Thrones cast zingt Gloria Gaynors ‘I will survive’ in deze medley

We waren altijd al fan van Gloria Gaynors ‘I will survive’. Ik bedoel, wat heeft het nummer niet? Power, een kick-ass melodie en toon die smeekt om mee te blèren en jezelf en je vrienden fierce in de ogen te kijken.

Het is optimistisch, hoopvol en full of life. Eigenlijk alles wat Game of Thrones niet is. Laat me dit nader toelichten: de GoT-castleden besloten eens voor de fun bij elkaar te komen. Figuurlijk dan. Een slim bedrijfje verzamelde beeldmateriaal, scenes en geluidsfragmenten en husselde ze op zo’n manier door elkaar dat de songtekst van bovenstaande song eruit rolde.

Contrast

Hilarisch, niet in de laatste plaats omdat het zo’n fijn contrast is: blije tonen met een ietwat getormenteerde blik van Daenerys en haar metgezellen.

Het internet roemt de makers (Sung by movie) om het filmpje. Het is best indrukwekkend, kijk zelf maar. En voorzie jij ook een musical-spin-off na het onvermijdelijk einde? Wij wel.

 

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.