Justin Trudeau draagt Chewbacca sokken naar Algemene Vergadering en het internet ligt dubbel - Vance

Nu aan het lezen

Justin Trudeau draagt Chewbacca sokken naar Algemene Vergadering en het internet ligt dubbel

Justin Trudeau draagt Chewbacca sokken naar Algemene Vergadering en het internet ligt dubbel

Soms heb je zo’n dag dat je opstaat en denkt ‘ik ga vandaag Star Wars sokken aan doen.’ Justin Trudeau, de premier van Canada, had zo’n dag. Het feit dat hij een hele serieuze baan heeft, hield hem niet tegen.

Trudeau wordt door velen geliefd en nu weten we weer waarom. Hij was gisteren aanwezig bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties en besloot zijn ‘saaie’ grijze pak eens op te fleuren met een paar opvallende sokken. Op de sokken wordt namelijk een van Star Wars’ meest geliefde karakters afgebeeld: Chewbacca. Zo zie je maar, zelfs als je als premier aanwezig bent bij een serieuze vergadering hoef je niet je gevoel voor humor te verliezen.

Reacties

Trudeau zijn komische sokken werden gespot terwijl hij met onze eigen premier Rutte in gesprek was. De foto had niet op een beter moment genomen kunnen worden. De combinatie van de sokken en twee lachende premiers is prachtig. Het internet maakt hier dan ook gretig gebruik van met de meest hilarische reacties.

“Sock game strong” Bron: AFP
“And then I told him I was going to wear Star Wars socks”. Bron: AP

Gekke sokken

Het is niet de eerste keer dat de Canadese premier wordt gespot met opvallende sokken aan. Hij staat er blijkbaar zelfs om bekend en kreeg van twee presentatoren een paar cadeau. Ook Bondskanselier Merkel is zeer onder de indruk van zijn garderobe keuzes.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.