Je kunt straks voor minder dan 200 euro naar New York - Vance

Nu aan het lezen

Je kunt straks voor minder dan 200 euro naar New York

Je kunt straks voor minder dan 200 euro naar New York

Er is toch niets beter dan reizen? Het verbreedt je blik op de wereld en geeft je de pauze die je nodig hebt. Toch houdt iets ons vaak tegen bij het kopen van die ene ticket to freedom… Geld. Als het aan prijsvechter Norwegian Air ligt, is geld voortaan het probleem niet meer.

Norwegian Air

De luchtvaartmaatschappij maakt vandaag bekend dat je vanaf volgend jaar slechts 200 euro hoeft neer te tellen voor een enkeltje naar New York. Norwegian zal namelijk vanaf mei 2018 vier keer per week op en neer naar New York vliegen vanuit Schiphol. De vluchten zijn niet alleen goedkoop, maar ook nog eens direct zodat je je geen zorgen hoeft te maken om een overstap. Dit maakt een reisje naar the city that never sleeps opeens wel erg aantrekkelijk.

Het is voor het eerst dat de luchtvaartmaatschappij naar de Verenigde Staten vliegt vanuit Schiphol. Hiernaast zal Norwegian voortaan ook directe routes naar de VS aanbieden vanuit Madrid en Milaan. Dankzij de extra routes kan je straks vanuit zestien Europese luchthavens naar de Verenigde Staten vliegen, aldus Nu.nl.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.